صدور گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان در انتظار مصوبه مجلس لزوم الگوگیری بانوان طلبه از سیره علمی، معنوی و اجتماعی حضرت معصومه (س) تبیین الگوی سوم زن مسلمان، محور فعالیت‌های مرکز مطالعات راهبردی زنان و خانواده سازمان بسیج اساتید کشور برگزاری پنجمین همایش بین‌المللی حورا انسیه (س) با محوریت رسالت زن در تحولات جهانی اجرای یک پویش مردمی برای حمایت جدی از بانوی ایرانی و فعال مدنی بازداشت شده در پاریس جایگاه محوری مادران در شکل‌گیری نهضت جهانی شیرخوارگان حسینی توجه بسیار شهید رئیسی به آسیب‌های حوزه زنان و خانواده نگاهی به پیامدهای منفی حمایت بیش از حد والدین از فرزندان ۸۰ درصد تیم ملی نت‌بال بانوان ایران از بازیکنان بسکتبال هستند ابتلای درصد قابل توجهی از زنان به اختلالات تیروئیدی در کشور رقابت تیم ملی والیبال زنان ایران با تیم‌های قدرتمند آسیا در نخستین دوره مسابقات والیبال جام ملت‌های زنان آسیا چگونه زن مسلمان می‌تواند الگوی تمدن نوین اسلامی باشد؟ پیشگیری از بروز اختلالات رشدی جنین با مصرف مکمل یدوفولیک در سه ماهه اول بارداری ایجاد ائتلاف جهانی به منظور حمایت از خانواده بررسی ارتباط میان کمبود ویتامین D مادر در دوران بارداری و چاقی کودکان در دوران رشد پیشنهاد مهریه ۱۴سکه‌ای به‌معنای اجبار یا سقف قانونی نیست فراگیرشدن تجرد قطعی دختران، عامل بالابردن حساسیت زنانه‌شدن سالمندی در کشور
سرخط خبرها
تکریم بانوان واقف رضوی | بیش از ۵۰ درصد واقفان امام رضا (ع) بانوان هستند

تکریم بانوان واقف رضوی | بیش از ۵۰ درصد واقفان امام رضا (ع) بانوان هستند

  • کد خبر: ۲۹۰۰۷۸
  • ۰۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۰
مدیر توسعه وقف و مشارکت‌های اجتماعی بنیاد بهره‌وری و موقوفات آستان قدس رضوی گفت: بیش از ۵۰ درصد از واقفان حضرت رضا (ع) را بانوان تشکیل می‌دهند و در امور خیر وقف و نذر، حضور فعالی دارند.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام و المسلمین دکتر عبدالرضا اصغری در این نشست که امروز دوم مهرماه با حضور جمعی از بانوان واقف رضوی در سالن جلسات بنیاد بهره‌وری و موقوفات آستان قدس رضوی برگزار شد، عنوان کرد: اولین واقف در اسلام پیامبر عظیم الشان(ص) است که اموال شخصی یهودی را پس از تشرف به اسلام طبق وصیت وی وقف امور مسلمانان کرد.

حجت الاسلام والمسلمین اصغری گفت: وقف فرصتی برای ماندگار شدن است. انسانها علاقه دارند جاودانه بمانند و اسمی از آنان باقی بماند از همین رو وقف فرصتی برای ماندگار شدن برای دنیاست.

تکریم بانوان واقف رضوی | بیش از ۵۰ درصد واقفین امام رضا (ع) بانوان هستند

اصغری ابراز کرد: وقف چشمه‌ای همواره جاری است که زایش است نه کاهش. وقف دروازه ورود منابع پایدار مالی به بارگاه منور حضرت رضا(ع) است، آستان قدس رضوی به برکت وقف، بزرگترین نهاد موقوفاتی جهان اسلام به شمار می‌رود

مدیر توسعه وقف و مشارکتهای اجتماعی بنیاد بهره‌وری و موقوفات آستان قدس رضوی، خاطر نشان کرد: پس از شهادت حضرت رضا(ع) برخی از مردم بخشی از اموال خود را وقف کردند و این بارگاه منور همواره در حال توسعه است.

وی افزود: بیش از ۵۰ درصد از واقفین حضرت رضا(ع) را بانوان تشکیل می‌دهند و در امر خیر وقف و نذر حضور فعالی دارند.

مشاور دبیر کل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی و نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی نیز در ادامه این مراسم گفت: بانوان نقش سترگی در وقف ایفا می‌کنند و به برکت وجود حضرت رضا(ع) در ایران، مشهد مقدس پرچمدار حوزه وقف است.

دکتر عفت شریعتی، در ادامه با اشاره به آیه ۹۷ سوره نحل، گفت: در این آیه آمده است: «هر كس از مرد يا زن كار شايسته كند و مؤمن باشد قطعا او را با زندگى پاكيزه ‏اى حيات حقیقی بخشيم و مسلما به آنان بهتر از آنچه انجام مى‏‌دادند پاداش خواهيم داد».

وی در ادامه از همه کسانی که در عرصه توسعه ظرفیت‌های کلان وقف و اوقاف تلاش می‌کنند تقدیر و تشکر کرد و گفت: شما بانوان خیر، واقفان معلمان فرهنگ معنوی هستند و زنان در جامعه ما تعیین کننده هستند، زیرا در پرتو تعلیمات حضرت زهرا(س) و خدیجه کبری(س) فرزندانی صالح را پرورش می‌دهید و در سلامت جامعه و فرهنگ و معنویت نقش تعیین کننده‌ای دارید.

منبع: آستان نیوز

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.